Chleb „Pełne ziarno” zawiera zawiera jedynie łatwo przyswajalne ziarna, które poddano specjalnej obróbce, pozwalającej na połączenie ziaren w bochen chleba. Minimalna ilość mąki została użyta tylko do przygotowania zakwasu. „Pełne ziarno” jest chlebem o wysokiej zawartości błonnika i białka, co sprawia, że jest szczególnie odpowiedni dla osób dbających o linię i zdrowe odżywianie oraz sportowców.
Waga: Około 2,5 kg, możliwość zakupu pojedynczych kromek
Ile może mieć ten chlebek w 100g?
*kalorii
W 100 g chleba – 230 kalorii.
proszę o dokładny skład, dziękuję
W każdym sklepie są dostępne karty produktów.
W karcie produktu nie ma informacji jakie mnie interesują m.in. typ mąki użyty do wypieku.
Jaki typ jest w tym chlebie?
Pani Magdo, do produkcji chleba Pełne Ziarno nie używamy mąki a jedynie całe ziarna. W związku z tym w karcie produktu nie znajdzie się informacja o typie mąki. Przy pozostałych produktach z pewnością znajdzie Pani wszystkie informacje.
tak są, ale są te karty pod lada i nie-zawsze można się do nich dostać
Pani Olgo, zgodnie z naszymi wymogami, Karty Produktu znajdują się na ladach cukierniczych- łatwo dostępne dla klienta. Jeśli w którymś z naszych sklepów te wymogi nie są spełnione to bardzo będziemy wdzięczni za podanie jego adresu. Pozwoli nam to na usunięcie tego uchybienia.