chleb pełne ziarno

Chleb „Pełne ziarno”

Chleb „Pełne ziarno” zawiera zawiera jedynie łatwo przyswajalne ziarna, które poddano specjalnej obróbce, pozwalającej na połączenie ziaren w bochen chleba. Minimalna ilość mąki została użyta tylko do przygotowania zakwasu. „Pełne ziarno” jest chlebem o wysokiej zawartości błonnika i białka, co sprawia, że  jest szczególnie odpowiedni dla osób dbających o linię i zdrowe odżywianie oraz sportowców.

Waga: Około 2,5 kg, możliwość zakupu pojedynczych kromek

chleb pełne ziarno

9 myśli nt. „Chleb „Pełne ziarno”

        1. Adam Lemańczyk

          Pani Magdo, do produkcji chleba Pełne Ziarno nie używamy mąki a jedynie całe ziarna. W związku z tym w karcie produktu nie znajdzie się informacja o typie mąki. Przy pozostałych produktach z pewnością znajdzie Pani wszystkie informacje.

          Odpowiedz
    1. Adam Lemańczyk

      Pani Olgo, zgodnie z naszymi wymogami, Karty Produktu znajdują się na ladach cukierniczych- łatwo dostępne dla klienta. Jeśli w którymś z naszych sklepów te wymogi nie są spełnione to bardzo będziemy wdzięczni za podanie jego adresu. Pozwoli nam to na usunięcie tego uchybienia.

      Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>