chleb staropolski

Chleb staropolski

Od 10 grudnia w  sprzedaży nowość: pszenno-żytni chleb staropolski na zakwasie z niewielkim dodatkiem drożdży.

Jest to pieczywo  produkowane w nowej technologii, długo wyrasta w wiklinowym koszyczku, co ma wpływ na smak i konsystencję. Chleb zawiera serwatkę i płatki ziemniaczane, dzięki czemu zachowuje świeżość nawet po kilku dniach.

Bochenek waży 1,10 kg, jest sprzedawany na sztuki, dostępny do 22 grudnia. Po świętach wypiek chleba zostanie wznowiony.

c8997465-d3a9-47dc-aeee-5586ade5744f

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>