tort cytrynowy na bitej śmietanie

Tort cytrynowy

Jasne blaty biszkoptowe połączone cytrynowym kremem maślano-budyniowym z dodatkiem alkoholu. Tort wykończony posypką migdałową.

Możliwe kształty: okrągły, prostokątny, w kształcie serca

Możliwa wersja: na bitej śmietanie, na kremie z dodatkiem alkoholu

Możliwa dekoracja: zawsze dopasowana do charakteru zamówienia i rodzaju okoliczności. Proponujemy skorzystać z albumów zdjęć będących na wyposażeniu sklepów.

Tort cytrynowy na kremie


 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>