tort porzeczkowa nuta

Tort „Porzeczkowa nuta”

Jasne  biszkopty połączone musem śmietanowym z dodatkiem białej czekolady i warstwy czarnej porzeczki w żelu. Całość wykończona kremem maślanym, wiórkami z białej czekolady porzeczkowym żelem.

Jedna myśl nt. „Tort „Porzeczkowa nuta”

  1. AR

    Kupiłam tort porzeczkowa nuta .Zapewniano mnie ,że jest on na śmietanie ,niestety pierwszy kęs rozczarował gości i mnie najbardziej, krem w smaku niczym nie przypominał śmietany lecz PRL-owski na margarynie .

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>