chleb pełne ziarno

Chleb „Pełne ziarno”

Chleb „Pełne ziarno” zawiera zawiera jedynie łatwo przyswajalne ziarna, które poddano specjalnej obróbce, pozwalającej na połączenie ziaren w bochen chleba. Minimalna ilość mąki została użyta tylko do przygotowania zakwasu. „Pełne ziarno” jest chlebem o wysokiej zawartości błonnika i białka, co sprawia, że  jest szczególnie odpowiedni dla osób dbających o linię i zdrowe odżywianie oraz sportowców.

Waga: Około 2,5 kg, możliwość zakupu pojedynczych kromek

chleb pełne ziarno

9 myśli nt. „Chleb „Pełne ziarno”

        1. Adam Lemańczyk

          Pani Magdo, do produkcji chleba Pełne Ziarno nie używamy mąki a jedynie całe ziarna. W związku z tym w karcie produktu nie znajdzie się informacja o typie mąki. Przy pozostałych produktach z pewnością znajdzie Pani wszystkie informacje.

          Odpowiedz
    1. Adam Lemańczyk

      Pani Olgo, zgodnie z naszymi wymogami, Karty Produktu znajdują się na ladach cukierniczych- łatwo dostępne dla klienta. Jeśli w którymś z naszych sklepów te wymogi nie są spełnione to bardzo będziemy wdzięczni za podanie jego adresu. Pozwoli nam to na usunięcie tego uchybienia.

      Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *